Alianţa Franceză PloieștiOre de deschidere :

De luni până joi
de 10h00 până 18h00

Vineri
de 10h00 până 16h00

Rețeaua de Alianță

O rețeau globală
Alianţa Franceză de Ploiești face parte din rețeaua Alianţelor Franceze care reuneste mai mult de 1071 membri in 138 țări.

Alianţa franceză, fondată în 1883, înseamnă 1071 asociaţii implantate în 138 ţări, care formează în fiecare an peste 450 000 de persoane şi care înregistrează 6 milioane de participanţi la evenimente legate de francofonie.

O unealtă incredibilă de promovare culturală care nu costă aproape nimic ţara noastră: 40 milioane de euro pe an, de cinci ori mai puţin faţă de bugetul unei facultăţi medii ca importanţă. Din Estonia în Kirghistan, de la Nashville la Managua, din Mexic în Indonezia, de la Osaka la Ushuaia, 85% dintre Alianţele franceze existente sunt asociaţii autonome fără scop lucrativ, care se gestionează ca o întreprindere, la iniţiativa voluntarilor din zonă şi pe riscul lor.

Alianţa franceză lucrează in scopul de a creste raspandirea limbii, culturii și civilizații franceze, beneficiind pentru aceasta misiune de sprijinul partenerilor straini de renume si in legatura cu puterile publice locale.

 • CURSURILE

  Oferă cursuri de franceză potrivite pentru toate nevoile

 • EXAMENE

  Propune examene și certificări recunoscute

 • EVENIMENTE

  Prezintă manifestări culturale despre Francofonie

 • MEDIATECA

  Pune la dispoziție cărții, car pot fi consultate la fața locului sau acasă

Testimoniale

Pour nous contacter